top of page

Testimonials

Fredrik 

Tack för att du skrev "Äg dina känslor"!!!

Har fått stor användning än så länge av det du skrivit, både bra självhjälp och med humor/glimten i ögat. Och hopp!! Tack!!

Fredrik som läst Äg dina känslor

Hanna

Jag hoppas att den här boken når ut till så många människor som möjligt på jordens alla hörn och att den kan hjälpa andra på samma sätt som den har hjälpt mig. Det här är en bok att ha till hands och plocka fram vid behov och läsa kanske ett specifikt kapitel igen för att få klarhet i sina känslor. Illustrationerna i boken är helt underbara och bara de värda att bläddra i boken då och då. 
 

Hanna - läsare av Own your emotions

Andy

This book was very helpful in understanding our emotions as humans and an in depth look on how we can balance them when needed. It also provided different ways on how to deal with emotions when certain situations arise. Great read for all and has given me insights when dealing with family/children. 

Andy who read Own your emotions

Titania

Having worked with Frida editorially on the book I can say, hand on heart that when I first read the 'Sadness' chapter I knew she'd written something special. Her metaphor for riding the 'waves of grief' which gradually become further and further apart was practical and potent.

 

Everyone will find that different chapters speak to them more. An excellent introduction to owning and working with your emotions - both difficult and joyful

 

Titania Krimpas, London. 

Editor

ON: OWN your emotions

Thomas

Hej Frida!

Din fina bok har varit hjälpsam på många sätt. Först och främst har den gett mig ett språk för känslor och har hjälpt mig att utforska min egen känslomässiga palett. Boken har en tilltalande ton och de många exemplen gör det lätt att ta till sig den. Illustrationerna är fantastiska och adderar verkligen värde till texten.

Frida du har ett direkt tilltal som författare och talar till mig som läsare och ger flera exempel från ditt yrkesliv.

 

Jag tycker speciellt om den delen där du talar om flickor med låg impuls-kontroll. Boken har hjälp mig att förstå hur grundkänslorna är kopplade. Den får mig att använda mina känslor på ett mer balanserat sätt (tror och hoppas jag) och när jag vill återfå balans i min emotionella palett så ger du mig många användbara tips.

 

Stort tack!

Thomas Larsson CEO IDI-profiling & Management consultant

ON: OWN your emotions

Jan-Gunnar

 

Denna bok gav mig ett helt nytt perspektiv och många nya insikter om känslor kopplat till ledarskap. Detta är en ,väldigt nyttig bok för varje chef att läsar. Jag uppskattade verkligen läsningen.

Jan-Gunnar Eurell, Vice VD samt Chief Financial Officer på Ålandsbanken

Har läst Swedish Leadership– Leading innovation

Peggy

 

Jag heter Peggy Jag har korr-läst boken. Men detta var mer än bara ett jobb.

Att läsa OWN your emotions har förändrat mitt sätt att se på känslor. Jag har lärt känna mig själv bättre och har startat att se känslor på ett nytt sätt. Jag pratar ofta med vänner med hjälp av de bilder som boken använder för att beskriva olika känslor.

Innan jag läste kapitlet om skam så tänkte jag att det inte har med mig att göra, men när jag läste det så förstod jag nya saker om mig själv och sättet jag reagerar på. Skam var verkligen "mitt" kapitel. Jag tror att alla som läser boken kommer att hitta "sitt" kapitel både i den korta och längre boken, som kommer att hjälpa dem att förstå sig själva och världen runt dem bättre. Den lilla boken är kondenserad och har många konkreta och hjälpsamma tips.

 

Peggy Sands, Korrekturläsare

Har läst: OWN your emotions och Stora känslor i litet format

bottom of page